lauantai 11. huhtikuuta 2009

Jopolla tähtiin

Jo mummovainaatani vuosikymmenet hyvin palvellut, punainen polkupyörä hapertui kotipihassani parin talven aikana taivaalta tulevan rännän alle. Poden asiasta huonoa omaatuntoa, mutta minkäs tee, kun taloyhtiössämme ei fillarivarastoa ole.

Nyt kun lumet lähtevät, tekisi tietenkin mieli uutta polkupyörää. Ensin haaveilin Helkaman klassikosta Ainosta, mutta sitten eksyin tsekkailemaan myös kevään uutuuksia.

Tässäpä varsinainen silmäkarkki Jopon muodossa. 3 vaihdetta ja turkoosi väri!



Polkupyörätukun kaupittelema Insera Carolina olisi myös aika kiva kesäfillari kaupungissa.



Hmm. Uudenkarheat ovat houkuttelevia, mutta taidan silti tyytyä tällä kertaa kierrätettyyn. Kotikaupunkini poliisilaitos järjestää huutokaupan parin viikon päästä. Siellä on myytävänä 160(!) fillaria, kaikki löytötavaraa. Sunnuntaina Sorille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen huomannut että pyörän huollattaminen on järkyttävän kallista puuhaa. Vaikka pikkujutut sujuvat itseltänikin niin kaikkeen ei pysty kotioloissa. Käytetyn pelin kanssa kannattaa henkisesti varautua siihen että jonkun verran korjattavaa tulee. Mika

Hyvä Olo kirjoitti...

Kiitos, Mika, kommentista! Tuo on ihan totta, mitä kirjoitit pyörän huollattamisen hinnoista. Ja ne hinnat muuten vaihtelevat aika tavalla kuten myös palvelun taso. Kannattaa siis olla tarkkana fillarikorjaamolla!