torstai 2. huhtikuuta 2009

Ihana nainen, loistavat biisit!

En jostain syystä ole viime kuukausina ollut järin kiinnostunut musiikista. Uusiin artisteihin tutustuminen on tuntunut vaivalloiselta, ja vanhat suosikitkin ovat tylsistyttäneet.

Muutama viikko sitten muusikkomieheni kantoi kotiin aarteen, jolle menetin sydämeni täysin. Levy on Bat for Lashesin Fur and Gold. Se on julkaistu jo 2007, joten olen diggailuni kanssa auttamattomasti myöhässä. Sikäli BFL on kuitenkin ajankohtainen, että taiteilijanimen takana työskentelevä Natasha Khan julkaisee uuden levynsä 8.4.2009.

BFL:n musa tuo mieleen muun muassa PJ Harveyn ja Kate Bushin (joita rakastan), mutta kuulostaa silti raikkaalta ja omaperäiseltä. 29-vuotiaan pakistanilais-englantilaisen Khanin haastattelu löytyy uudesta Mojosta. Myös Maria Veitola hehkuttaa BFL:a Imagen hittimittarissa.

Plussaa tietenkin myös paljettipannasta. Pannoistahan intoilin muutama postaus taaksepäin.
Tässä video. Tykkäättekö te?


3 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Oi kivaa, uusi tuttavuus minullekin! Täytyykin käydä etsimässä lisää biisejä:) Pj on minustakin mahtava!

Hyvä Olo kirjoitti...

Mukava kuulla, että tykkäät. Aion ostaa tuon uuden levyn heti kun se ilmestyy kauppoihin. Se kantaa nimeä Two Suns.

Kuvataiteilijana sinua ehkä kiinnostaa, että Khan tekee myös kuvituksia, animaatioita, lyhäreitä ja performansseja. Lisäksi hän on lastentarhanopettaja. Ehtiväistä sorttia siis...

Kävin blogissasi. Näytti todella kiinnostavalta. Sieltä löytyi heti muitakin lempinaisiani: Catpower ja C. Gainsbourg... Osoite päätyi Suosikit-kansioon, jotta voin ajan kanssa tutustua blogiisi tarkemmin.
Aurinkoista viikonloppua!

Saija kirjoitti...

Oi, kiitos lisäinfosta, täytyy tutustua tarkemmin kyseisen neidon puuhiin:). Kiva että vierailit blogissani. Tämä blogi näyttää myös oikein kiinostavalta ja siksipä aionkin jäädä seurailemaan. Ihanaa kevättä sinnekin!