torstai 7. toukokuuta 2009

Bambeja siellä, bambeja täällä

Meidän perheen kaksi koiraa sai tänään aamupalakseen peuranlihamakkaraa, nelijalkaisilla oli siis varsinainen bambibrunssi. Ja tästä tulikin mieleeni (älkää kysykö miten), että bambeja näkyy nyt paljon muodin ihmeellisessä maailmassa.

Ivana Helsingin pikkukauriit lienevät useimmille jo tuttuja mekoista, paidoista, muistikirjoista ja vaikka mistä. Suhosten sisarten yritystä on mukava kannattaa, kun toiminnan perustana ovat eettisyys ja ekologisuus. Allekirjoittaneen takin hihassa heilui viime talvena bambiheijastin ja eräisiin tuleviin avajaisjuhlallisuuksiin aion ottaa mukaani bambin kuvalla koristetun iltalaukun.




Kevät saa sisustajan mielen vihreäksi, ja olenkin ihan varma, että
Susanne Schjerningin bambiaiheinen tyyny koristaisi mielellään olkkariamme.




Lontoossa toimiva, mutta suomalaisen suunnittelijan pyörittämä
titiMadam tekee eläinaiheisia koruja ja vähän muutakin. Bambi on päässyt joukkoon mukaan. titiMadamin korut somistavat aika monen ystäväni kaulaa / kättä / korvaa nykyään, enkä yhtään ihmettele. Hienoja ovat.





Londonissa sijaitsee myös toisen uuden ja kiintoisan suomalaissuunnittelijan putiikki.
Funky Homo Sapiens myy ilostuttavan värikkäitä pehmobambeja.




Bambien esiinmarssi on supercool, niin kuin nuoret ja terhakkaat tapaavat sanoa. Kauriin latinankielinen nimi on muuten cervus, eikä minulla ole aavistustakaan, miksi tuon tiedän.

2 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Noi pehmobambit on hurmaavia, ihan mahtavat värit! Tuollaisen ottaisin lemmikiksi, mutten ikinä osaisi valita...

Hyvä Olo kirjoitti...

Jep, minäkin tykästyin värikylläisiin pikkukauriisiin. Jotenkin hyväntuulisen näköisiä elikoita. Ja nuo kaulahuivit... :D