sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kerran vielä saapikkaat?

Vedin tässä pari päivää sitten työkokkareille jalkaani nahkasaappaat ja mietin, teenkö totaalisen tyylimokan sipsutellessani saappaissa tässä vaiheessa kevättä. Missä vaiheessa saapikkaat on määrä säilöä kaapin perukoille?

Eipä sillä, en ylipäätään usko tiukkoihin sääntöihin pukeutumisen suhteen. Mukavuus ja persoonallisuus ennen kaikkea. Kertokaa silti ihmeessä, mikäli teillä on jokin visio asiasta.

No, saappaat saivat jäädä jalkojani koristamaan, mutta muut näyttivät kyllä kopsuttelevan tilaisuudessa jo pikkukengissä. Himoni keikkua saapikkaissa liittyy siihen, että löysin vasta muutama viikko sitten kauniit ja simppelit sellaiset. Ne ovat Dr Martensin Jenna Toki -kengät. Onneksi ihanaiset E. ja Spots kannustivat minua ostamaan ne, kun hetken epäröin. Tiedättehän sen peruskommentin "vähäks sua kaduttaa myöhemmin, jos et osta niitä"?




Martensit olivat jo toiset reilulla alella ostetut buutsit tänä keväänä. Loppukevät onkin paras aika shoppailla laadukkaita nahkasaappaita. Alennusta voi hyvinkin irrota yli viisikymppiä parilta. Kipinkapin siis saapaskaupoille, jos pussista löytyy ylimääräistä tuohta.

Ei kommentteja: