torstai 14. toukokuuta 2009

Ekomuotia

Kivannäköisiä kesävermeitä, vai mitä?







Nämä ja monenmoista muutakin vaatetta, korua, kenkää, laukkua ja sisustustavaraa naiselle, miehelle ja lapselle tarjoilee brittiläinen ekomuotipuoti Adili. Kauppa on juuri nyt nosteessa, nimi on vilahtanut silmään useammassakin maailman muotilehdessä.Eco-chic on firman idea tiivistettynä.


Adili myy eri tavoin eettisesti ja ekologisesti tuotettua design-muotia, muun muassa aitoa käsityötä, luomupuuvillaa ja Reilua kauppaa. Vuodevaatteet ovat nyt -20% tarjouksessa ja jos ostaa kaksi Adili Own Label -tuotetta, saa hienon rannekorun kaupan päälle. Käykääpä kurkkaamassa.

2 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Kiitos kivasta vinkistä! Kävin kurkkaamassa noita sivuja ja aivan ihania mekkoja sieltä kyllä löytyy. Nyt jos hieman säästäisi, niin oi kun voisi tilata tuolta mekon ystävän häihin! Olen kierrättänyt muutamaa, jo vanhana ostettua, mekkoani niin monta vuotta juhlasta toiseen, että uusi voisi olla paikallaan.

Hyvä Olo kirjoitti...

Sama juttu täällä: olen juhlinut jo kolme kesää siinä vanhassa pikkumustassa, joten voisi olla aika uudistaa juhlavaatekaappia. Adilin hinnat ovat mielestäni suht kohtuulliset, joten ehkä sieltä löytyisi joku kiva juhlamekko mullekin. Täytyy pitää silmällä myös tuota Sale-osastoa verkkokaupassa.