perjantai 13. maaliskuuta 2009

Kaunista & käsintehtyä

Piipahdan silloin tällöin sukuloimassa Riihimäellä. Seuraavan reissun kohteena on anoppilan ohella saletisti kaupunkiin avattu vaateputiikki Mekko.fi (kiitos vinkistä E.).




Kauppa myy sekä uusia käsintehtyjä vaatteita ja laukkuja että vanhoja vaatekappaleita muutaman kymmenen vuoden takaa. Mekko.fi kertoo verkkosivuillaan haluavansa tukea erityisesti suomalaisten kädentaitajien ja vaatealan yritysten toimintaa, joten suuri osa valikoimasta on kotimaista tuotantoa.

Kuten kaupan nimestä voi päätellä, yritys myy tuotteitaan myös netissä. Putiikkiin kannattaa kuitenkin poiketa, sillä retro- ja vintagevaatteiden valikoima ei ole kokonaisuudessaan esillä firman verkkosivuilla.

Kuva: Mekko.fi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

.... meillä Riksussa on vaikka mitä hienoja juttuja... mutta häpeäkseni myönnettävä´, että en ole tutustunut ko. liikkeeseen, nyt taidan korjata asian....;)

Hyvä Olo kirjoitti...

On on! Teillähän on siellä esim. mainio lastenvaatekirppiskin, Pompoti muistaakseni nimeltään. Minäkään en ole vielä ehtinyt tuossa Mekko.fi-putiikissa pistäytymään (se on käsittääkseni aika uusi), mutta kun Riksuun seuraavan kerran tulen, niin ai ai, syöksyn mekkoja hypistelemään. :)