maanantai 2. maaliskuuta 2009

Festarivarvasta kutittelee

Tämä on taas sitä aikaa, kun suurimmat suomalaiset musiikkifestivaalit tiputtelevat tietoa esiintyjistään jännittyneinä odottaville musadiggareille. Monen mielenkiinnon herättää varmasti Provinssirockin tuorein saalis: festari kertoo kiinnittäneensä arvostetun Nick Cave & The Bad Seedsin.



Seinäjoella esiintyvät kesäkuussa myös Placebo, Volbeat, Editors, Seasick Steve ja ihana Emiliana Torrini. Ruisrock on puolestaan napannut esiintyjäjoukkoonsa esimerkiksi americana-yhtye Calexicon, elekronelikko Ladytronin ja indiesuosikki Mewin.

Molemmat karkelot kiinnostavat kyllä, kovastikin. Mutta telttaan ei ainakaan tämä leidi kömmi. Ei ole kömpinyt enää muutamaan kesään. Majoitus ystävien vieraana tahi huone hotellissa ovat ainoita vaihtoehtoja näin kolmenkympin kynnyksellä.

Kotoa ei isoille festareille kirmata, sillä suurimmasta pettymyksestä esiintyjien suhteen vastaa jälleen kerran Tammerfest. Pääesiintyjiksi kaupunkifestareille on kiinnitetty paluun tekevät Tehosekoitin ja Kolmas Nainen sekä Paula Koivuniemi ja Eppu Normaali. Haukotus.

Ei kommentteja: